loader
van loon accountants

Zakelijk vermogensbeheer

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor zakelijk vermogensbeheer. Is het verstandig om dit in eigen beheer te doen, of is het beter om dit uit te besteden? In onze (subjectieve) ogen is het beter om dit aspect van het ondernemerschap uit te besteden. U kunt tenslotte als ondernemer niet in alles gespecialiseerd zijn. Zakelijk vermogensbeheer is namelijk binnen de accountancy zelf al een specialisatie die vraagt om de nodige kennis en ervaring. Met onze beleggingsexpertise voor ondernemers kunnen wij zorgen voor een maximaal rendement. Of u de winst goed wilt benutten, of vermogen wilt opbouwen voor later. Van Loon Accountants heeft de oplossing! Wilt u meer weten over onze aanpak? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Zakelijk vermogens beheer voor ZZP’ers

U bent juridisch gezien een particulier waardoor u privé 100% aansprakelijk bent voor uw onderneming. Gaat er, om welke reden dan ook, iets mis met uw bedrijf? Dan zult u daar privé gezien de gevolgen van ondervinden. Ook is het in Nederland niet standaard dat u  als zelfstandig ondernemer pensioen op bouwt. Wilt u als ondernemer zorgen dat deze twee situaties u als ondernemer niet opbreken? Dan is zakelijk beleggen via Van Loon Accountants een goede optie. Wij zorgen dat u een gezonde buffer opbouwt of zorgt voor uw eigen pensioen.

Zakelijk vermogens beheer voor BV of NV

Er zijn meerdere redenen om geld uit het bedrijf te gebruiken om vermogen op te bouwen. Dit kan zijn omdat u in de toekomst wilt investeren, uitbreiden, of simpelweg de winst uit de onderneming optimaal wilt benutten. In dat geval kunnen wij (Van Loon Accountants) u volledig ontzorgen. Voor een BV of NV gelden namelijk andere regels. Met de hulp van ons kunt u zich richten op uw onderneming en zorgen wij dat u klaar bent voor de toekomst!

Onze actieve werkwijze 

Als u kiest voor de dienstverlening van Van Loon Accountants, dan brengen wij eerst altijd uw wensen en doelen zorgvuldig in kaart. Aan de hand van dit profiel gaan wij aan de slag met een voorstel, waarin u precies kunt zien wat we voor u gaan doen. We starten pas met nadat u achter ons plan staat om vervolgens uw bedrijf toekomstbestendig te maken!