loader
Over van Loon Accountants

Over ons

Klein, maar met de kracht van een groot accountantskantoor. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke service en een doelgerichte aanpak! Doordat wij samenwerken met specialisten uit verschillende vakgebieden hebben wij altijd de expertise in huis die u nodig heeft. Hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen wij kijken welke deskundige het beste bij u en uw vraagstuk past. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van specialisten opgebouwd waarbij u kunt denken aan specialisten met specifieke expertise in onder andere fiscaliteit, juridisch­­, notarieel, pensioen, subsidie, financiering, verzekeringen.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook ZZP-ers, startende ondernemers en particulieren. Wij zijn dan ook in diverse branches actief. Tot onze veelzijdige klantenkring kunnen wij bedrijven rekenen die werkzaam zijn in de medische sector, reclame- en marketingwereld, de bouw- en metaalsector, de automotive branche, groothandel, alle soorten dienstverlenende bedrijven, maar ook pensioen-, stamrecht- en vermogensvennootschappen.

Aanpak

Bij ons staat voorop dat wij vooral “niet te moeilijk doen”. Dat betekent:

  • Niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan; processen/administraties/structuren … het kan vaak veel eenvoudiger.
  • Begrijpelijke taal; Ook als het soms wel ingewikkeld is, dan nog is het onze taak om het voor u in ‘normaal’ Nederlands uit te leggen.
  • Een leuk contact met onze klanten. Een prettige, informele, gelijkwaardige relatie zorgt dat snel gecommuniceerd kan worden en draagt bij aan efficiëntie en werkplezier.
VAN LOON ACCOUNTANTS

Onze specialisten