loader
van loon accountants

Online boekhouden

Online boekhouden bespaart u als ondernemer tijd, geld en een hoop frustratie. Zeker nu de belastingdienst eist dat aangiftes tegenwoordig digitaal worden ingediend! Bent u in het verleden al overgestapt van de fysieke ordners naar een digitale administratie? Dan is de overstap naar online boekhouden de juiste keuze! Online boekhouden biedt namelijk tal van voordelen die u bij een ‘offline’ boekhoudpakket niet hebt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

De voordelen van online boekhouden

Een belangrijke vraag van ondernemers is vaak wat de voordelen zijn van online boekhouden ten opzichte van de ‘normale’ digitale boekhouding. Enkele voordelen lichten wij graag kort voor u toe in onderstaand overzicht:

  • Flexibiliteit: altijd en overal toegang tot actuele cijfers. Wel zo handig als u bijvoorbeeld een gesprek heeft bij de bank. Ook kan degene die verantwoordelijk is voor de administratie op iedere locatie met een computer en internet inloggen. Iets vergeten in te boeken? Geen probleem! Dit doet u eenvoudig thuis achter uw laptop.
  • Samenwerken: werken er meerdere mensen binnen uw bedrijf aan de administratie? Geen enkel probleem! Je kunt verschillende accounts aanmaken met verschillende rechten, waardoor iedereen tegelijkertijd kan werken. U kunt ons ook toestemming geven om mee te kijken in de boekhouding. Hierdoor hebben wij realtime inzicht in uw administratie, waardoor wij u ten alle tijden goed kunnen adviseren!
  • Koppelingen: verkoopt u online producten of diensten? Koppel dan uw boekhouding aan het internet bankieren, zodat dit direct verwerkt wordt in uw administratie. Zo voorkomt u fouten en bespaart u kostbare tijd!

 

Pakketten voor online boekhouden

Er zijn tegenwoordig diverse online boekhoudprogramma’s beschikbaar, maar welke past het beste bij uw bedrijf? Dat hebben wij al voor u uitgezocht! Bij Van Loon Accountants maken wij gebruik van de beste meest geavanceerde boekhoudpakketten, waaronder Yuki en Twinfield. Kiest u voor ons? Dan krijgt u een uitgebreide uitleg, zodat u met een goed gevoel aan de slag kunt met online boekhouden!