Over ons

Klein, maar met de kracht van een groot accountantskantoor. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke service en een doelgerichte aanpak!

Doordat wij samenwerken met specialisten uit verschillende vakgebieden hebben wij altijd de expertise in huis die u nodig heeft. Hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen wij kijken welke deskundige het beste bij u en uw vraagstuk past.

In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk van specialisten opgebouwd waarbij u kunt denken aan specialisten met specifieke expertise in onder andere fiscaliteit, juridisch­­, notarieel, pensioen, subsidie, financiering, verzekeringen.

Wij adviseren en begeleiden ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook ZZP-ers, startende ondernemers en particulieren. Wij zijn dan ook in diverse branches actief. Tot onze veelzijdige klantenkring kunnen wij bedrijven rekenen die werkzaam zijn in de medische sector, reclame- en marketingwereld, de bouw- en metaalsector, de automotive branche, groothandel, alle soorten dienstverlenende bedrijven, maar ook pensioen-, stamrecht- en vermogensvennootschappen.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.