Fiscaal advies

Fiscaal advies waarmee wij uw fiscaal resultaat positief beïnvloeden. Dat is het doel van onze specialisten! Ieder jaar veranderen er fiscale regels waardoor het voor u, of uw onderneming, lastig is om alles bij te houden. Heeft u op dit moment een fiscaal vraagstuk, of bent u op zoek naar een vaste partner voor al uw fiscale vragen? Dan staat onze Register Belastingadviseur en enkele specialisten voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Diensten fiscaal advies

Fiscaal advies is een brede term, daarom geven wij hieronder een overzicht van de meest voorkomende diensten binnen dit vakgebied. Hoort uw fiscale vraag niet binnen één van deze diensten? Neem dan toch contact met ons op. Grote kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn!

  • Het invullen van de aangiften inkomstenbelasting, inclusief fiscale advisering;
  • Het opstellen van bezwaarschriften, ondersteuning bij boekenonderzoek en bezwaarprocedures, mediation bij meningsverschillen tussen u en de fiscus;
  • Fiscale advisering en begeleiding op het gebied van bedrijfsvorm (EZ, VOF en B.V.), organisatiestructuur herstructurering en constructies;
  • Fiscaal advies en begeleiding met betrekking tot bedrijfsopvolging en inbreng / omzetting eenmanszaak naar B.V.;
  • Plan van aanpak en begeleiden op het gebied van Estate planning / Tax planning;
  • Fiscale advisering op het gebied van particuliere en zakelijke vermogensbeheer.

Voordelen fiscaal advies

Met een goed advies bespaart u simpelweg veel geld. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor uw privésituatie. Door de belastingregels op de juiste manier toe te passen kunt u gebruik maken van eventuele fiscale voordelen. Tevens controleren wij indien gewenst uw belastingaanslagen en beschikkingen. Bij een verschil van inzicht kunnen wij tijdig voor u bezwaar maken zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.