Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies in de breedste zin van het woord waar u van op aan kunt! Als ondernemer is kennis van uw eigen bedrijf en de branche waarin u actief bent namelijk niet voldoende. U wordt geacht om strategische beslissingen te nemen, belastingzaken te regelen, het personeelsbeleid uit te zetten en de marketing te verzorgen. Dan hebben we het nog niet over een eventuele bedrijfsopvolging of overnames! Bent u op zoek naar een vaste partner voor al uw bedrijfskundige vraagstukken? Van Loon Accountants helpt u daar graag bij. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken wij met u de mogelijkheden.

Bedrijfsadvies op maat

Elk bedrijf loopt tegen vraagstukken aan waarbij het goed is om een onafhankelijke partij in te schakelen. Toch wachten veel ondernemers ‘te’ lang met het inwinnen van een goed bedrijfsadvies. Waarom? Omdat men denkt dat ze zelf een oplossing kunnen vinden of wellicht uit kostenoverweging. Van Loon Accounts is van mening dat een goed advies zorgt voor vertrouwen bij u als ondernemer voor de toekomst!

Iedere situatie en onderneming vraagt om een andere benadering. Goed bedrijfsadvies begint in onze ogen altijd met een frisse en onpartijdige blik op uw bedrijf. We starten met een grondige analyse waarin we eventuele knelpunten blootleggen. Daaropvolgend zullen wij een praktisch bedrijfsadvies uitbrengen waarbij rekening gehouden wordt met de beschikbare middelen en mogelijkheden van de onderneming!

 

Bedrijfsadvies op een breed vlak!

Met het opstellen van een bedrijfsadvies werken wij graag samen met u of het management van uw bedrijf. Per vraagstuk stellen wij intern een projectteam samen van jonge en gedreven medewerkers. Professionals die toekomstgericht denken en ervaren medewerkers die hun vak als geen ander verstaan! Van Loon Accountants adviseert u graag over:

  • Fiscale en juridische bedrijfsstructuren;
  • Due diligence onderzoek uitvoeren en begeleiden;
  • Bedrijfsovername begeleiding;
  • Financieringsaanvraag en –begeleiding (o.a. crowdfunding, sale en lease back, corporate finance);
  • Waardebepaling van uw onderneming;
  • Begeleiding bij de groei van uw onderneming op financieel, organisatorisch, juridisch en financieringsgebied
  • Advisering op het gebied van particuliere en/of zakelijke vermogensbeheer.
Wilt u graag meer informatie over bedrijfsadvies of bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.