Beginnend assistent-accountant

Ben jij flexibel en initiatiefrijk ingesteld? Een tikkeltje eigenzinnig en op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een assistent accountant ter versterking van onze samenstel- en adviespraktijk.

De functie:

Als beginnend assistent-accountant ben je de duizendpoot van onze onderneming. Je zorgt ervoor dat onze klanten op administratief gebied geheel ontzorgd worden en dat het samenstellen van de jaarrekening nog maar een koud kunstje voor ze is. Je ondersteunt en begeleidt de klanten in het digitaliseren en automatiseren van de administratie. Verder verricht  je ook diverse fiscale werkzaamheden op het gebied van omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

De ideale kandidaat:

Wij zijn op zoek naar een starter op de arbeidsmarkt die zichzelf verder wil ontwikkelen in de accountancy. Je hebt een afgeronde opleiding of volgt de deeltijd opleiding HBO Accountancy – Bedrijfseconomie – Fiscaal. Je ziet een uitdaging in en hebt affiniteit met de nieuwste ICT ontwikkelingen en het implementeren van automatiseringspakketten. Je bent communicatief vaardig, flexibel en werkt graag in teamverband. Verder ben je kritisch op jezelf en je collega’s en beschouwt kwaliteit als vanzelfsprekend.

Wat kunnen wij jou bieden?

Bij Van Loon Accountants word je opgenomen in een informele, professionele en groeiende organisatie waarin jij kunt meegroeien. Wij zijn een kleine organisatie waardoor de lijntjes met je collega’s kort zijn en je een uitstekende begeleiding krijgt. We richten ons sterk op de dienstverlening van de toekomst, dus ook van jouw toekomst! Je krijgt de ruimte om het initiatief en de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed uitvoeren van je taken. We zorgen dat je opleidingen en trainingen kunt volgen om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten. Verder bieden we je natuurlijk ook een marktconforme beloning.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen met Rens Cuijten op het nummer 040 – 226 54 04. Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar info@vanloon-accountants.nl.

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je in aanmerking komen voor deze functie? Solliciteer dan direct!