loader
van loon accountants

Administratief / Back office medewerk(st)er

Ben jij flexibel en initiatiefrijk ingesteld en op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een administratief / Back office medewerk(st)er ter versterking van onze samenstel- en adviespraktijk.

De functie:

Als administratief / Back office medewerk(st)er ben je de duizendpoot van ons kantoor. Je zorgt ervoor dat onze klanten op administratief gebied geheel ontzorgd worden en dat het samenstellen van de jaarrekening nog maar een koud kunstje is. Je bent binnen het kantoor verantwoordelijk voor de interne processen en de verwerking hiervan. Je ondersteunt jouw collega’s bij het voorbereiden van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Verder ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar.

De ideale kandidaat:

Wij zijn op zoek naar een allrounder (jong of oud) met gevoel voor cijfers en mensen. Je hebt minimaal een afgeronde opleiding met MBO-niveau. Je ziet een uitdaging in en hebt affiniteit met de nieuwste ICT ontwikkelingen. Je bent communicatief vaardig, flexibel en werkt graag in teamverband.

Wat kunnen wij jou bieden?

Bij Van Loon Accountants ben je onderdeel van een informele, professionele en groeiende organisatie. Wij zijn een kleine organisatie waardoor de lijntjes met je collega’s kort zijn en je een uitstekende begeleiding en ondersteuning krijgt. We richten ons sterk op de dienstverlening van de toekomst, dus ook van jouw toekomst! Je krijgt de ruimte om het initiatief en de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed uitvoeren van je taken. We zorgen dat je opleidingen en trainingen kunt volgen om jouw persoonlijke ontwikkeling voort te zetten. Verder bieden we je natuurlijk ook een marktconforme beloning.

Word jij onze nieuwe collega?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen met Rens Cuijten op het nummer 040 – 226 54 04. Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie per e-mail naar info@vanloon-accountants.nl.

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.